dilluns, 27 d’abril del 2015

THE PIRINEXUS 360 EN MODE ON!



JAVI GAMEZ I PERE GIRONÈS,seran els encarregats en aquesta ocasió,que portaran els colors de XTREME SPORTS,a la primera cursa de la PIRINEXUS360 en la modalitat de nonstop!

En que consisteix la modalitat nonstop:

La modalitat non stop és el repte màxim. 20 hores per cobrir la totalitat del recorregut en solitari. 360kilometres. Els participants compten amb tres punts d’avituallament més l’ajuda del seu equip de suport. Per assegurar-se un bon ritme a la prova, tots tres punts d’avituallament tenen un temps límit de pas que es converteixen en les fites que, una darrera l’altra, els participants han de superar. Al final, els participants que aconsegueixin fer tot el recorregut en menys de 20 hores se’ls obsequiarà amb un trofeu de “finisher” que els recordarà aquest dia gloriós.



JAVI GAMEZ,correrà la cursa en la modalitat nonstop,i amb bicicleta btt.


PERE GIRONÈS serà els seu reforç d'equip,per tot el que pugui necessitar els seu company.

Per una proba d'aquestes carecteristiques,es necessita el millor producte en suplementació i nutrició esportiva,i nosaltres igual que molts equips d'elit,només confiem amb NUTRYTEC,que seran els encarregats d'ajudar-nos a aconseguir aquesta cursa d'ultra distància.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada